H
Harmen
Gast

Griekse burgers (4 stuks):
- pond halfom gehakt
- 1 ei
- 1 el paneermeel
- 1 el fijngehakte peterselie (vergeten deze keer....)
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 2 tl gedroogde munt
- 2 tl gedroogde oregano
- 1tl komijnpoeder
- 2 tl gemalen koriander
- feta gebrokkeld (denk 75 gram ongeveer, geen idee eigenlijk)
- salt & peppa naar smaak
Bereiding:
Alles mengen met de handjes. 4 gelijkwaardige ballen maken. Losjes in huishoudfolie inpakken. Vormen tot burgers en laten rusten in de koelkast.
BBQ opstoken tot 200 graden. 2 minuten per kant direct bakken. Daarna 5 minuten indirect.
Lekker met een geroosterd bolletje, tzatziki en een plakje uitgebakken pancetta. Daarbij Griekse salade en een aardappelsalade met avocado en tuinkers.
