BasBQ
Beef en Steak

Grieks

 
 

SjoerdSmeets

Tondelzoeker
Berichten
8
Vandaag, moederdag, grieks gemaakt op de Kamado.

Nadat de Kamado op 200°C stond, de aardappel-feta taart erin gezet.
Ernaast ligt voor de eerste keer de HalfMoon Griddle erbij.

Na 45min de Souvlaki op de Griddle gelegd.
Bij het draaien blijkt het vlees behoorlijk te plakken (tips??).

IMG_20200510_190816.jpg


Zowel de aardappel-feta taart als de Souvlaki smaakte weer heerlijk. En lekkere griekse salade erbij gedaan.

Afgesloten met 2 gegrilde bananen met een rolo erin (zonder likeur). Begeleid met een bolletje vanille ijs.
Ook deze is voor herhaling vatbaar.
 
Pfoe lekker hoor, en misschien moet je iets later draaien, als het vlees goed gaart blijft het meestal niet plakken.
 
Lekkere plaatjes. Mooi alles op de Q. Daar houd ik wel van. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Dit lijkt me heerlijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan