- Berichten
- 8
Vandaag, moederdag, grieks gemaakt op de Kamado.
Nadat de Kamado op 200°C stond, de aardappel-feta taart erin gezet.
Ernaast ligt voor de eerste keer de HalfMoon Griddle erbij.
Na 45min de Souvlaki op de Griddle gelegd.
Bij het draaien blijkt het vlees behoorlijk te plakken (tips??).
Zowel de aardappel-feta taart als de Souvlaki smaakte weer heerlijk. En lekkere griekse salade erbij gedaan.
Afgesloten met 2 gegrilde bananen met een rolo erin (zonder likeur). Begeleid met een bolletje vanille ijs.
Ook deze is voor herhaling vatbaar.
Nadat de Kamado op 200°C stond, de aardappel-feta taart erin gezet.
Ernaast ligt voor de eerste keer de HalfMoon Griddle erbij.
Na 45min de Souvlaki op de Griddle gelegd.
Bij het draaien blijkt het vlees behoorlijk te plakken (tips??).
Zowel de aardappel-feta taart als de Souvlaki smaakte weer heerlijk. En lekkere griekse salade erbij gedaan.
Afgesloten met 2 gegrilde bananen met een rolo erin (zonder likeur). Begeleid met een bolletje vanille ijs.
Ook deze is voor herhaling vatbaar.