BasBQ
Beef en Steak

Goulash uit de DO

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
Mijn allereerste DO ervaring .
Ik heb het recept aangehouden van BBQ helden.
Ik heb er nog een aantal koud gerookte spareribs bijgedaan.
Na 4 uur sudderen eens geproefd.
Het is lekker, maar heel erg zout.
Wat kan ik er nog aan doen?
Bruine suiker aan toevoegen ofzo?
91ff345b2c16ce3894853978418d733c.jpg
87ef7ccbfb5672c2cfcee2378e788f55.jpg
31f5090a673a7014e42d4ab8c5ba13a9.jpg
27f6a5ec0acd0adf69a330c96e9a114b.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Lekkere pot eten. Ik heb een DO te leen nu. Staat me nu al een aantal dagen aan te kijken. Wanneer ie op de q mag :).

Ik weer niet wat je er bij gaat eten? Miss met rijst. Rijst dan koken zonder zout. En dan samen eten.
 
Klopt, we eten morgen rijst erbij.
Ik ben nog wel bang dat het toch nog te zout is.
Bram zei:
Lekkere pot eten. Ik heb een DO te leen nu. Staat me nu al een aantal dagen aan te kijken. Wanneer ie op de q mag :).

Ik weer niet wat je er bij gaat eten? Miss met rijst. Rijst dan koken zonder zout. En dan samen eten.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Je zou er eventueel wat aardappelen in kunnen doen, die nemen ook wel wat zout op.
 
Terug
Bovenaan Onderaan