Hoi! Ik ben Roy (35) en kook sinds een paar jaar op een Weber 57cm. Zodra eind van het jaar de nieuwe keuken geplaatst is mag ik gaan sparen voor een BGE of andere meer op smoken gerichte bbq Voor nu doe ik het hiermee en gaat dat niet slecht, al zeg ik het zelf.
Favorieten hier zijn kippenbouten of drumsticks, pork belly, spareribs (allen low & slow) en sat? van kippendij. Recepten voor rubs, marinades en mops verzin ik zelf en als ik het niet vergeet schrijf ik ze nog op ook Ik put daarbij uit m'n collectie grootverpakking kruiden en specerijen die ik jaarlijks inkoop (ook voor mengsels voor buiten de bbq). Zal hier binnenkort wat recepten delen!
Favorieten hier zijn kippenbouten of drumsticks, pork belly, spareribs (allen low & slow) en sat? van kippendij. Recepten voor rubs, marinades en mops verzin ik zelf en als ik het niet vergeet schrijf ik ze nog op ook Ik put daarbij uit m'n collectie grootverpakking kruiden en specerijen die ik jaarlijks inkoop (ook voor mengsels voor buiten de bbq). Zal hier binnenkort wat recepten delen!