BasBQ
Beef en Steak

Goedenavond BBQers

 

PaulRutten

Kooltjesharker
Berichten
158
Goedenavond,

Mijn naam is Paul, 42 jaar en woonachtig in Grubbenvorst (Limburg).

Al ruim 10 jaar een weber kettle in mijn bezit.
In die tijd altijd het "standaard" vlees op de bbq gehad en mij nooit echt verdiept in "anders" bb-qen, tot vorig jaar.

Vorig jaar begonnen met een simpele beer-can-chicken met eigengemaakte rub, en daarna een keer gehaktballen omwikkeld met spek.
Toen begon het een beetje te "kriebelen".

Daardoor dit jaar al ietsjes meer op de weber klaargemaakt. Een buikspek, tomahawk en afgelopen zondag pulled pork.
Degene die hiervan hebben mogen smullen waren erg positief en dat geeft je toch wel een goed gevoel. Zeker als je +/- 12uur bezig bent geweest om een pulled pork tot een succes te maken.

Dus ik heb tevens besloten om volgend jaar een kamado te kopen. Welk merk en grote ben ik nog niet helemaal uit (waarschijnlijk een large-versie). Het budget zal max rond de €850 zijn.

Dit is het voor nu.
Ik ga gauw verder met het lezen van het forum.

Gr.
Paul
 
Welkom Paul!

Fijn dat jij het virus ook te pakken hebt, succes met je keuze.
 
Welkom! Leuk vooruitzicht een kamado!
 
Welkom
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan