Hallo,
Bedankt voor jullie reacties! Ik zou voornamelijk vlees, vis en groenten willen roken. Bijv. Pulled pork varkensschouder, ribben, chipotle, ... Ik zou het voornamelijk willen doen voor eigen gebruik. Anderzijds hebben we graag volk over de vloer en koken we al eens makkelijk voor 6 man. Mijn oog was gevallen op een Taino Yuma. Ik zie daar voornamelijk de voordelen van het zowel kunnen roken als gewoon grillen met zo'n offset bbq. (Ik heb nu een Weber gas bbq staan maar die is binnenkort aan vervanging toe en wil opnieuw overschakelen naar houtskool) De Yuma vond ik ok van prijs, 450€. Uiteraard kan je veel duurder gaan maar ik dacht dat dit wel volstond als beginner om de basics onder de knie te krijgen? Verschillende soorten hout, temperatuurcontrole, gerechten, etc... Ik wou er nog een extra thermometer aan toevoegen om alles beter te kunnen monitoren. Ik had al eens gekeken naar reviews maar die zijn erg schaars. Lijkt jullie dit een goede keuze? Good call ;-)? Groeten!