Na al een paar maanden als gast te hebben rondgekeken, heb ik mij nu geregistreerd en dus zal ik mij eerst even voorstellen.
Mijn naam is Teun en sinds vaderdag ben ik de trotse eigenaar van mijn eerste Weber.
Daarvoor was het altijd grillen op een goedkoop elektrisch ding.
Het was eerst de bedoeling om een goedkope tweedehands aan te schaffen.
Uiteindelijk werd het natuurlijk het nieuwste model.
Het Gourmet system sprak mij het meeste aan en ik zal mijn eerste ervaringen hiermee dan ook met jullie delen.
De gevogelte stomer is het eerste accessoire dat ik erbij heb gekocht en daarna ook de houtskoolbakjes.
Binnenkort wat foto's van mijn maiden-run.
Inmiddels heb ik het echte BBQen ontdekt, mede dankzij tips en recepten van dit forum.
Ik ben nog wel een beetje zoekende naar de juiste temperatuur, hoeveelheid kolen/briketten, voorbereiding, etc.
Want ik wil het graag gelijk goed doen. Alle tips en recepten zijn dus meer dan welkom.
Mijn naam is Teun en sinds vaderdag ben ik de trotse eigenaar van mijn eerste Weber.
Daarvoor was het altijd grillen op een goedkoop elektrisch ding.
Het was eerst de bedoeling om een goedkope tweedehands aan te schaffen.
Uiteindelijk werd het natuurlijk het nieuwste model.
Het Gourmet system sprak mij het meeste aan en ik zal mijn eerste ervaringen hiermee dan ook met jullie delen.
De gevogelte stomer is het eerste accessoire dat ik erbij heb gekocht en daarna ook de houtskoolbakjes.
Binnenkort wat foto's van mijn maiden-run.
Inmiddels heb ik het echte BBQen ontdekt, mede dankzij tips en recepten van dit forum.
Ik ben nog wel een beetje zoekende naar de juiste temperatuur, hoeveelheid kolen/briketten, voorbereiding, etc.
Want ik wil het graag gelijk goed doen. Alle tips en recepten zijn dus meer dan welkom.
