Wattenstaafje
Tondelzoeker
- Berichten
- 1
Hallo allen,
Sinds enkele weken ben ik trotse eigenaar van een mooie kamado. Eerste Philly cheese steaks zijn er al op gemaakt, deze week pizza's gebakken. (temperatuur bleef helaas steken op 220.. volgende keer beter) Gisteren een pulled pork met een ketjap/honing/sambal finish, de bijbehorende Bao buns waren mislukt
het deeg wilde maar niet rijzen, dus dat was nog een ritje naar de supermarkt voor wat witte bolletjes.
Ik hoop hier nog wat meer kookinspiratie op te doen!
Sinds enkele weken ben ik trotse eigenaar van een mooie kamado. Eerste Philly cheese steaks zijn er al op gemaakt, deze week pizza's gebakken. (temperatuur bleef helaas steken op 220.. volgende keer beter) Gisteren een pulled pork met een ketjap/honing/sambal finish, de bijbehorende Bao buns waren mislukt

Ik hoop hier nog wat meer kookinspiratie op te doen!