- Berichten
- 2.745
Gisteren voor het eerst een c?te de boeuf klaar gemaakt van te voren eerst kippenstukjes en dadels met geitenkaas en spek erom heen .
Varkenshaas met mosterdsaus gemaakt voor degene die geen c?te de boeuf hoefden verslag hier even naar onderen scrollen.En een paar dunne hamburgers als groente cougette,mais,tomaatjes en wat coleslaw
Heb er eerst niks op het vlees gedaan de bbq tussen de 110 en de 120 graden indirect tot ongeveer kerntemperatuur 45 graden aan de kant gelegd met losjes folie erover bqq hoog opgestookt en even mooi afgegrild en daarna nog een tijdje laten rusten dat was erg moeilijk zag er zo lekker uit toen gesneden en grof zeezout,zwarte lampong peper en venkel erop heerlijk opgesmikkeld wat was dat lekkerrrrr
Varkenshaas met mosterdsaus gemaakt voor degene die geen c?te de boeuf hoefden verslag hier even naar onderen scrollen.En een paar dunne hamburgers als groente cougette,mais,tomaatjes en wat coleslaw
Heb er eerst niks op het vlees gedaan de bbq tussen de 110 en de 120 graden indirect tot ongeveer kerntemperatuur 45 graden aan de kant gelegd met losjes folie erover bqq hoog opgestookt en even mooi afgegrild en daarna nog een tijdje laten rusten dat was erg moeilijk zag er zo lekker uit toen gesneden en grof zeezout,zwarte lampong peper en venkel erop heerlijk opgesmikkeld wat was dat lekkerrrrr







