BasBQ
Beef en Steak

Gister weer eens de lekkere ribbetjes klaargemaakt op mijn kamado

 
 
 

schelm

Sprokkelaar
Berichten
27
Donderdagavond uit de vriezer gehaald en gedurende de nacht laten laten ontdooien
2d800900c7c4d90bf927d064c7a526e6.jpg
Vrijdag het vlies verwijderd en ruim in de rub gezet en een nacht in de koelkast laten intrekken
5f30b8b8712d1100c2922995b1e6f6b4.jpg
972af5b42c7623f9cf2020112a524931.jpg

Zaterdagmiddag om 13.30 uur de kamado opgestookt tot 120 graden en 2 uur low en slow bereid. Daarna 1 uur ingepakt in aluminiumfolie met appelsap en als laatste ingesmeerd met zelfgemaakt barbequesaus en een half uurtje laten glaceren
cef2e294a54f780ccad2ae6e71ec5a2d.jpg
4f23c1d77c2ee3bfe730f485bf5d47c9.jpg
8786fcb69b023c31b5814b9ecabf7e40.jpg
8166edd76668c790edcbba1d85d8e9bf.jpg

Was weer heerlijk!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ziet er lekker uit
 
lekker hoor
 
Mooie ribs, lekker!
 
Daar zou ik mijn dieet wel ff voor opzij zetten :)
 
Lekker! Ik ben bezig het Kerst Diner te bedenken, ik hou deze optie open :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan