Ik overweeg een gietijzeren rooster voor m'n black bastard Large aan te schaffen.
Nu vroeg ik me een paar dingen af en misschien dat jullie daar bij kunnen helpen:
Is een gietijzeren rooster alleen handig voor grillmarks of vervangt het gewoon je standaard rooster?
En als ik er dan een koop neem ik dan gewoon een standaard rooster of zo een uit twee delen van outdoor chef waarbij er een helft als bakplaat dient en de ander als rooster? Het outdoorchef rooster is overigens wel iets kleiner dan het gietijzer van black bastard zelf maar past net.
Alvast bedankt voor het mee denken.
Nu vroeg ik me een paar dingen af en misschien dat jullie daar bij kunnen helpen:
Is een gietijzeren rooster alleen handig voor grillmarks of vervangt het gewoon je standaard rooster?
En als ik er dan een koop neem ik dan gewoon een standaard rooster of zo een uit twee delen van outdoor chef waarbij er een helft als bakplaat dient en de ander als rooster? Het outdoorchef rooster is overigens wel iets kleiner dan het gietijzer van black bastard zelf maar past net.
Alvast bedankt voor het mee denken.