BasBQ
Beef en Steak

Gewoon omdat het weer mag

 
 

Peerke

Sprokkelaar
Berichten
37
3-2-1 het is weer tijd voor Noskos.
ėén van mijn favorieten.
Noskos recept basic rub ( zelf maken ) https://www.bbq-nl.com/basis-barbecue-rub/
en sweet smokey bbq saus ( zelf maken ) https://www.bbq-nl.com/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce/

5206C788-DCD2-4A6D-8B8B-1F3E13826949.jpeg


26AD1000-30EA-4DEA-9F30-5F1646B95629.jpeg


ze zitten nu op de helft dus nog even wachten om te smullen.

B9354B7E-C681-4623-B3E8-8327A0E17BD7.jpeg


zo laatste uurtje is ingegaan,
en het zonnetje helpt ook even mee 😁

1B07FDBE-2264-4B79-A176-6AB7DE3E9077.jpeg


en daar zijn ze dan, dat wordt weer smullen.
fijne avond iedereen

3159660A-F820-4DAC-A5AA-9EE7A6FEA1EE.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Heu goed bezig ben nu dezelfde aan het maken

Is dat trouwens een pellet bbq?
 
Lekker hoor, heel veel beter wordt het niet. 😋
 
Zien er best uit 😋
 
Dat zijn aardig wat ribbels. Je gasten zullen blij zijn met je want ik neem aan dat die niet alleen voor jezelf zijn geweest ;)
 
Lekker!
 
je had me bij de eerste regels, het zelf maken van de rub en de saus.
dat blijft toch wel het allerlekkerste, beetje aanpassen waar nodig en smullen maar.

mooie ribben man. top
 
Ribbels! Lekker hoor.
 
1 2 3 4 5 6 ik stop met tellen, wat een hoop lekkere ribbels!
 
Hier zo weinig gemaakt...
Vrouwlief houdt niet van kluiven.
Maar die ribhouders staan nog klaar om gebruikt te worden...
 
Krijg na het bekijken van je post spontaan weer zin in ribben.
 
Ribbies, ribbies en nog meer ribbels. Heerlijk
 
Mooi die smoker helemaal vol met ribs. Dat zijn de plaatjes die we graag zien. top
 
Terug
Bovenaan Onderaan