- Berichten
- 5.107
Vandaag eindelijk weer eens een mosselrecept van de Q gemaakt.
Mosselen met zeekraal en oestersaus.
Eea nav een bewerkt recept uit Paulines keuken. (2kg mosselen, dubbel knoblauch, 2 etl oestersaus, 1 etl kikkoman)
uitpaulineskeuken.nl
Als voorafje baby squids met knoflook, lenteui, kikkoman en zeekraal. (Zeekraal eerst kort gebakken)
Daarna de wok op de Q en goed heet gestookt.
Ui fruiten, daarna overige groenten en peper erbij.
Oestersaus, kikkoman zeekraal en mosselen toevoegen. Goed doorscheppen, deksel op de wok en iedere twee minuten omscheppen.
Na acht minuten, ready to eat.
Weissburgunder erbij. Bij de tweede keer opscheppen een hoegaardse witte.

Gerecht is te pittig voor een weissburgunder. Volgende keer een witte spanjaard pakken.
Mosselen met zeekraal en oestersaus.
Eea nav een bewerkt recept uit Paulines keuken. (2kg mosselen, dubbel knoblauch, 2 etl oestersaus, 1 etl kikkoman)

Gewokte mosselen met oestersaus en zeekraal
Gewokte mosselen zijn lekker, snel klaar en heel gezond. Met dit recept zet je binnen 10 minuten een heerlijke maaltijd op tafel.
Als voorafje baby squids met knoflook, lenteui, kikkoman en zeekraal. (Zeekraal eerst kort gebakken)
Daarna de wok op de Q en goed heet gestookt.
Ui fruiten, daarna overige groenten en peper erbij.
Oestersaus, kikkoman zeekraal en mosselen toevoegen. Goed doorscheppen, deksel op de wok en iedere twee minuten omscheppen.
Na acht minuten, ready to eat.
Weissburgunder erbij. Bij de tweede keer opscheppen een hoegaardse witte.


Gerecht is te pittig voor een weissburgunder. Volgende keer een witte spanjaard pakken.