- Berichten
- 7.146
Vandaag het rooster van de 57 maar weer eens volgepakt voor een complete maaltijd;
Schnitzels platgeslagen, gevuld met geitenkaas en augurk in bacon gewikkeld en opgeknoopt,
Bijna gaar gekookte aardappelen in de schil geprakt met rode ui, knoflook uit de knijper en een beetje LetzQ beef rub,
Mais-courgette-spiezen uit Big Bob Gibson's BBQ Book:
Eerst 2x10 min met de kolven in folie, kolen langs de rand gelegd, weinig onder het vlees:

Spiezen uitgepakt en nog even direct, regelmatig keren (heerlijk in het zonnetje B-)):

En dan het bordje:

Best tevreden voor een maandag...
Erg leuk recept voor de mais, door het boter-mosterd mengsel waarmee de spiezen ingesmeerd zijn voor het rijgen/inpakken gaart de mais mooi en wordt de courgette heerlijk zacht, dit komt vaker op tafel!
Schnitzels platgeslagen, gevuld met geitenkaas en augurk in bacon gewikkeld en opgeknoopt,
Bijna gaar gekookte aardappelen in de schil geprakt met rode ui, knoflook uit de knijper en een beetje LetzQ beef rub,
Mais-courgette-spiezen uit Big Bob Gibson's BBQ Book:
Eerst 2x10 min met de kolven in folie, kolen langs de rand gelegd, weinig onder het vlees:

Spiezen uitgepakt en nog even direct, regelmatig keren (heerlijk in het zonnetje B-)):

En dan het bordje:

Best tevreden voor een maandag...

Erg leuk recept voor de mais, door het boter-mosterd mengsel waarmee de spiezen ingesmeerd zijn voor het rijgen/inpakken gaart de mais mooi en wordt de courgette heerlijk zacht, dit komt vaker op tafel!