- Berichten
- 135
Wederom een varkenshaasje, blijft gewoon een heerlijk mals stukje vlees. Al verschillende vulling gemaakt en vandaag eentje wat anders.
In een oud topic van Ewald kwam ik gevulde kippendijen tegen welke ik dus heb aangepast naar varkenshaas.
Vulling gemaakt van:
- Roomkaas
- Groene olijven
- Peterselie
- Gegrilde paprika (potje)
- Fijngesneden hamblokjes
- Scheutje kookroom
- Ui (stond op de planning maar geheel vergeten)
- Panko (zelfde verhaal, compleet vergeten)
Vervolgens de varkenshaas zo goed mogelijk gevlinderd. Deze vervolgens, binnen en buiten, bestrooid met peper, zout, knoflook en gerookte paprikapoeder.
Vulling aangebracht en rollen en inbinden maar.
Indirect op 125 graden tot 56 kern. 10 minuutjes rusten en smullen maar.
Als sidedish torentje van Portobello, Ui en Paprika. Niet het meest passende bij dit gerecht maar wel altijd lekker. Ook hier peper zout knoflook en aangevuld met Ketjap en soja.
Had vooraf mijn twijfels maar het smaakte echt ontzettend goed. De leidinggevende plaatste deze in de top 3, dus het wordt vast nog eens gemaakt.
In een oud topic van Ewald kwam ik gevulde kippendijen tegen welke ik dus heb aangepast naar varkenshaas.
Vulling gemaakt van:
- Roomkaas
- Groene olijven
- Peterselie
- Gegrilde paprika (potje)
- Fijngesneden hamblokjes
- Scheutje kookroom
- Ui (stond op de planning maar geheel vergeten)
- Panko (zelfde verhaal, compleet vergeten)
Vervolgens de varkenshaas zo goed mogelijk gevlinderd. Deze vervolgens, binnen en buiten, bestrooid met peper, zout, knoflook en gerookte paprikapoeder.
Vulling aangebracht en rollen en inbinden maar.
Indirect op 125 graden tot 56 kern. 10 minuutjes rusten en smullen maar.
Als sidedish torentje van Portobello, Ui en Paprika. Niet het meest passende bij dit gerecht maar wel altijd lekker. Ook hier peper zout knoflook en aangevuld met Ketjap en soja.
Had vooraf mijn twijfels maar het smaakte echt ontzettend goed. De leidinggevende plaatste deze in de top 3, dus het wordt vast nog eens gemaakt.
Laatst bewerkt: