- Berichten
- 2.292
Vandaag maar eens bezig geweest met een stuk varkensfilet wat nog door mijn diepvries zwierf.
Ik wist niet zo goed wat ik er mee moest doen maar toen wees Ceriel me op een Steven and Me, deze was met tapenade maar helaas lust ik geen olijven. Ik kreeg hierdoor wel inspiratie en ik heb gehakt gebruikt als vulling.
De varkensfilet eerst opengesneden en gevuld met een gehaktmengsel van gehakt, kaas en kruiden. Daarna opgerold en in de rub gezet, baconmatje erover en opgeknoopt. Dat knopen is nog best lastig, zal eens op zoek naar een cursusje..
Het ei opgewarmt tot 170 graden en de filet twee uur rustig laten garen. Af en toe een beetje glaze erop en toen er 60 graden op mijn Maverick stond, het eraf gehaald. Rusten en daarna aansnijden.
Het was heerlijk, lekker mals vlees met een goede smaak.
Gaat hier vaker gemaakt worden!
Bedankt Ceriel voor de inspiratie!
Bedankt voor het kijken allemaal!
Ik wist niet zo goed wat ik er mee moest doen maar toen wees Ceriel me op een Steven and Me, deze was met tapenade maar helaas lust ik geen olijven. Ik kreeg hierdoor wel inspiratie en ik heb gehakt gebruikt als vulling.
De varkensfilet eerst opengesneden en gevuld met een gehaktmengsel van gehakt, kaas en kruiden. Daarna opgerold en in de rub gezet, baconmatje erover en opgeknoopt. Dat knopen is nog best lastig, zal eens op zoek naar een cursusje..
Het ei opgewarmt tot 170 graden en de filet twee uur rustig laten garen. Af en toe een beetje glaze erop en toen er 60 graden op mijn Maverick stond, het eraf gehaald. Rusten en daarna aansnijden.
Het was heerlijk, lekker mals vlees met een goede smaak.
Gaat hier vaker gemaakt worden!








Bedankt Ceriel voor de inspiratie!
Bedankt voor het kijken allemaal!