Ik heb pas gevulde varkensfiler gemaakt,zoals beschreven door noskos.Dus met appel en abrikoos etc.
Mijn vrouw vond het heerlijk ( maar dat vind ze van alles wat ik doen
), maar ik vond het frisse van de appel niet lekker bij het vlees, wat ik wel erg lekker vond.
Het originele recept is dus met olijven,maar dat vind ik helemaal niks.
Heeft iemand een idee wat ik nog meer als vulling kan gebruiken?
Ik zat zelf te denken aan een ui te versnipperen met een paar teentjes knoflook erbij, zou dat wat zijn?
Iemand meer ideen? ik houd wel van zoet, niet echt van kaas of overduidelijke "groente-smaak"
Mijn vrouw vond het heerlijk ( maar dat vind ze van alles wat ik doen

Het originele recept is dus met olijven,maar dat vind ik helemaal niks.
Heeft iemand een idee wat ik nog meer als vulling kan gebruiken?
Ik zat zelf te denken aan een ui te versnipperen met een paar teentjes knoflook erbij, zou dat wat zijn?
Iemand meer ideen? ik houd wel van zoet, niet echt van kaas of overduidelijke "groente-smaak"