tettarrow01
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
bijgaand een recept voor procureur,
het is even wat werk, maar resultaat is er ook naar.
het is even wat werk, maar resultaat is er ook naar.
Gevulde procureur op bbq
Als je een procureur vlindert, y incisie of hoe je het ook noemen wilt, kan je hem helemaal uitklappen.
Daarna even een beetje peper en zout erop en volledig bedekken met plakjes bacon. Vervolgens een mix erop van hetgeen je ambieert, hier heb ik mix van champignons, uien en paprika en verse gesnipperde knoflook gebruikt en daarna voorzien van o.a. gerookt paprikapoeder
Even ruzie maken met het bindtouwtje, buitenzijdekruiden met zeg maar een soort saté mix (mijn mixen veranderen nog wel eens een beetje) en dan lekker een uurtje of 8 op 105 graden laten pruttelen tot 75 graden kerntemp.
Als je echt een procureur liefhebber bent moet ik je wel waarschuwen; het vlees verandert wel van identiteit, ik geef zelf de voorkeur aan een alleen aan de buitenzijde gekruide versie, maar ja, je wil ook een ander wel eens plezieren..
Als je een procureur vlindert, y incisie of hoe je het ook noemen wilt, kan je hem helemaal uitklappen.
Daarna even een beetje peper en zout erop en volledig bedekken met plakjes bacon. Vervolgens een mix erop van hetgeen je ambieert, hier heb ik mix van champignons, uien en paprika en verse gesnipperde knoflook gebruikt en daarna voorzien van o.a. gerookt paprikapoeder
Even ruzie maken met het bindtouwtje, buitenzijdekruiden met zeg maar een soort saté mix (mijn mixen veranderen nog wel eens een beetje) en dan lekker een uurtje of 8 op 105 graden laten pruttelen tot 75 graden kerntemp.
Als je echt een procureur liefhebber bent moet ik je wel waarschuwen; het vlees verandert wel van identiteit, ik geef zelf de voorkeur aan een alleen aan de buitenzijde gekruide versie, maar ja, je wil ook een ander wel eens plezieren..