- Berichten
- 256
… gewoon omdat alles lekkerder is van de Bastard.
Een lekker recept dat ik al eens eerder heb gemaakt (voor recept zie link onderaan) maar dus vandaag op de Bastard.
Eerst het gehaktmengsel gemaakt van kippemgehak met ‘n jalapeño, een uitje, een eitje en kruiden gemaakt en de broodjes hiermee gevuld.
Toen de Q op temperatuur was (ong 180 graden) konden ze erop. Voor een deel op het directe en een deel op het indirecte deel laten garen.
Bij een kerntemperatuur van ongeveer 73 graden konden ze eraf en konden we aanvallen. En ja hoor; van de bbq is alles lekkerder
En toen nog even omdat het kon en hij toch heet was, nog twee appels in schijfjes, bruine suiker, een kruidenmengsel op basis van kaneel en een paar klontjes boter in een pannetje op het rooster gezet.
Toen ze lekker zacht begonnen te worden, geflambeerd met wat rum en toen in een schaaltje met wat ijs. Jummie!
miljuschka.nl
Een lekker recept dat ik al eens eerder heb gemaakt (voor recept zie link onderaan) maar dus vandaag op de Bastard.
Eerst het gehaktmengsel gemaakt van kippemgehak met ‘n jalapeño, een uitje, een eitje en kruiden gemaakt en de broodjes hiermee gevuld.
Toen de Q op temperatuur was (ong 180 graden) konden ze erop. Voor een deel op het directe en een deel op het indirecte deel laten garen.
Bij een kerntemperatuur van ongeveer 73 graden konden ze eraf en konden we aanvallen. En ja hoor; van de bbq is alles lekkerder

En toen nog even omdat het kon en hij toch heet was, nog twee appels in schijfjes, bruine suiker, een kruidenmengsel op basis van kaneel en een paar klontjes boter in een pannetje op het rooster gezet.
Toen ze lekker zacht begonnen te worden, geflambeerd met wat rum en toen in een schaaltje met wat ijs. Jummie!

De lekkerste gevulde pita's met kip | Miljuschka
Pita's, die heerlijke broodjes kun je echt met alles vullen. Vandaag maak ik de lekkerste gevulde pita's met kip.

Laatst bewerkt: