Ik ben niet zo'n complete menu's van de BBQ kok, mijn bijgerechten komen meestal niet van de Q, maar voor de fotowedstrijd wilde ik het toch wel eens proberen. Het leek me ook wel een leuk gerechtje om m'n nieuwe mini skillet in te wijden.
Dit recept komt uit het boek van Big Bob Gibson,
Beetje ui, beetje bacon en een beetje look, zo kun je alles wel lekker maken
Eerst de bacon in de skillet.
Dan de uien, gevolgd door de knoflook.
Als het allemaal een beetje bruin is gaan er kidney bonen, ketchup, BBQ saus, Worcherster saus, bruine suiker en maple siroop bij.
Even laten pruttelen en dan de halve paprika's vullen, en ongeveer 45 minuten op de Q met wat rookhout
De kaas is een toevoeging van mezelf.
Als ze klaar zijn serveren met een beetje cr?me fraiche.
Volgende keer doe ik er ook nog wat tabasco door en gebruik ik geen kidney bonen meer maar gewone bruine bonen. Kidney bonen blijven te hard.
Dit recept komt uit het boek van Big Bob Gibson,
Beetje ui, beetje bacon en een beetje look, zo kun je alles wel lekker maken


Eerst de bacon in de skillet.

Dan de uien, gevolgd door de knoflook.

Als het allemaal een beetje bruin is gaan er kidney bonen, ketchup, BBQ saus, Worcherster saus, bruine suiker en maple siroop bij.

Even laten pruttelen en dan de halve paprika's vullen, en ongeveer 45 minuten op de Q met wat rookhout

De kaas is een toevoeging van mezelf.

Als ze klaar zijn serveren met een beetje cr?me fraiche.
Volgende keer doe ik er ook nog wat tabasco door en gebruik ik geen kidney bonen meer maar gewone bruine bonen. Kidney bonen blijven te hard.