- Berichten
- 302
Vandaag een gevulde paprika met ei gemaakt. Met een rode bietensalade en Italiaanse aardappels.
ingrediënten
bak het gehakt rul en voeg kruiden naar smaak toe. Ik gebruikte dit keer Noskos the jerk. laat het gehakt uitlekken in een vergiet.
bak ondertussen de paprika champignons en uitjes.
voeg daarna de gesneden Peterselie en knoflook toe
kook de rijst.
kook de eieren.
meng het gehakt en de rijst en de groente in een kom.
snij de bovenkant van de paprika af en verwijder de zaden.
pel de eieren.
vul de paprika's met het gehaktmengsel en stop het ei halverwege in de paprika.
maak van alufolie een rondje en zet daar de paprika's in zo blijven ze mooi staan.
zet de bbq aan op 150 graden indirect.
grill de paprika's voor 1 uur lang of een kern temp van 65 graden
doe als laatst een plakje cheddar kaas op de paprika's
ingrediënten
- 5 gekleurde paprika's
- 400 g runder gehakt
- 1 ui in blokjes gesneden
- 6 champignons in blokjes gesneden
- 1 zakje geraspte Italiaanse kaas
- 1 bosje platte peterselie
- 2 teentjes verse knoflook, fijngehakt
- 1 kopje rijst gekookt
- cheddar kaas
- 5 gekookte eieren
- bbq kruiden voor het gehakt
bak het gehakt rul en voeg kruiden naar smaak toe. Ik gebruikte dit keer Noskos the jerk. laat het gehakt uitlekken in een vergiet.
bak ondertussen de paprika champignons en uitjes.
voeg daarna de gesneden Peterselie en knoflook toe
kook de rijst.
kook de eieren.
meng het gehakt en de rijst en de groente in een kom.
snij de bovenkant van de paprika af en verwijder de zaden.
pel de eieren.
vul de paprika's met het gehaktmengsel en stop het ei halverwege in de paprika.
maak van alufolie een rondje en zet daar de paprika's in zo blijven ze mooi staan.
zet de bbq aan op 150 graden indirect.
grill de paprika's voor 1 uur lang of een kern temp van 65 graden
doe als laatst een plakje cheddar kaas op de paprika's
Laatst bewerkt: