BasBQ
Beef en Steak

Gevulde Kippendijen

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.769
Mijn meisje Jet was aan het zoeken naar iets lekkers, haar oog viel op de gevulde kippendijen uit de Fire en Food 01-13.
Hoe fout kunnen ze het in een magazine zetten, het recept zegt kipfilet en ze laten kippendijen op de foto's zien, maar goed..
Deze dus vanavond gemaakt en ze waren heerlijk!!!!
De vulling: roomkaas, kookroom, fijngesneden Lenteui, achterham in blokjes, groene olijven in plakjes, fijngehakte peterselie, gegrilde rode paprika (uit pot) in fijne stukjes, broodkruimels (panko), en een paar druppels tabasco.
De kip gekruid met Verstegen Spare rib kruiden (erg lekker op varken en kip, helaas alleen te koop in 1,5 kg verpakking bij de groothandel)

DSC_5209_zps725505d0.jpg


DSC_5213_zpsb0a37084.jpg


DSC_5214_zps285184b9.jpg


DSC_5218_zps564614ed.jpg


DSC_5232_zps05e42f18.jpg


DSC_5233_zpsff6aff3f.jpg


DSC_5237_zps9a7d2482.jpg


DSC_5246_zps9ade7614.jpg


DSC_5253_zps327154b6.jpg


DSC_5255_zpsddc3ccd7.jpg


DSC_5258_zps1da4a28b.jpg
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
ziet er zeer smaakvol uit
 

Falcon

Kooltjesharker
 
 
 
Berichten
219
Ziet er goed uit!

 

Lin

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.301
Mooi recept en mooie foto's!
 

MarBQ

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.192
Ziet er mooi en lekker uit!!
 

ZBBQZ

Stoker
 
 
 
Berichten
304
Ziet er super lekker uit!
 

Smokey89

Stoker
 
 
Berichten
250
Ziet er lekker uit!
 

Boldeagle

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.066
Lekker !
 

Xander

Stoker
 
 
Berichten
309
Lekkah!
 

Boel0037

Pitmaster
 
 
Berichten
960
Ziet er prima uit zeg. En origineel! Top!
 

Big-T

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.093
nou die lust ik wel :D
 

Daannij

Kooltjesharker
 
Berichten
133
Even een 7 jarig schopje.

Ik heb deze voor vanavond op de planning staan (varkenshaas ipv kip). Echter heb ik een klein vraagteken bij de kookroom. Gaat dit goed, indirect op de bbq? Hoeveelheden staan er niet bij maar ga wel wat verzinnen. Ben alleen bang dat het teveel kookroom wordt en het een zeer natte vulling wordt. Iemand hier ervaring mee?
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
19.103
Voeg de kookroom anders op het laatste toe. Zo kan je bepalen dat het niet te vloeibaar wordt. Zie trouwens ook Panko staan, dat zal ook vocht opnemen.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.621
oei, deze had ik even gemist maar wat een heerlijke pakketjes zijn het zeg
Dank voor de inspiratie @Ewald . Deze gaan we zekers eens maken.
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.186
Kijk, zo komt er van tijd tot tijd weer wat boven drijven uit de oude doos.
Lekker.
 

Barbeknoei

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
2.518
Dan maar een 7 jarig..... WOW dat is lekker 😋😋

Overigens zie ik wel meer producten die voor de horeca goed beschikbaar zijn, het voor de consument ook goed zouden doen, maar helaas..

-KNOR bouillonpoeder/blokjes zonder zout.
-Vloeibare zoutarme geconcentreerde bouillon (zou niet zonder willen, staat standaard een fles in de koelkast)
 

Wilco-G

Gemarineerd
 
Berichten
1.187
Zo dat ziet er lekker uit, mooie plaatjes en lekker eten.
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.769
De kookroom is om het smeuïg te maken, er staan geen hoeveelheden bij. Het is niet de bedoeling dat je er een heel flesje kookroom bijgiet, dan heb je soep.;)
 
Bovenaan Onderaan