- Berichten
- 297
Fijne vrienden van dit genootschap,
De afgelopen week kwam de gevulde kippendij al een paar maal voorbij.
Dit zette zich vast in mijn hoofd; “zou het niet lekker zijn om....”
Vandaag vrienden te eten (want zijn hebben een ijsmachine van Boretti en ‘deden’ het toetje) en dus een goede reden om uit te pakken.
Ovenaardappel met verse mayo, gevulde paprika met champignon en de tweede helft van de kippendij-vulling.
En dan natuurlijk het meesterstuk: een matje vlechten van ontbijtspek, kippendijfilet plat rammen en lekker kruiden. Daar een mengsel van ui, chorizo, tomaat en tomatenpuree, knoflook en (eenmaal van het vuur) olijf op.
Één versie met en één versie zonder kaas. De versie zonder kaas werd geglaceerd met bbq-saus.
Met rook de boel naar 70 graden gebracht. F#ck yeah!!!!
De afgelopen week kwam de gevulde kippendij al een paar maal voorbij.
Dit zette zich vast in mijn hoofd; “zou het niet lekker zijn om....”
Vandaag vrienden te eten (want zijn hebben een ijsmachine van Boretti en ‘deden’ het toetje) en dus een goede reden om uit te pakken.
Ovenaardappel met verse mayo, gevulde paprika met champignon en de tweede helft van de kippendij-vulling.
En dan natuurlijk het meesterstuk: een matje vlechten van ontbijtspek, kippendijfilet plat rammen en lekker kruiden. Daar een mengsel van ui, chorizo, tomaat en tomatenpuree, knoflook en (eenmaal van het vuur) olijf op.
Één versie met en één versie zonder kaas. De versie zonder kaas werd geglaceerd met bbq-saus.
Met rook de boel naar 70 graden gebracht. F#ck yeah!!!!