- Berichten
- 4.664
Na de f1 ff wat sticky kipkluifjes gemaakt.
Stevig gerubt en met red eagle chilisaus en honing in het sop gezet.
Op hoge temp (220 C dome boven de kolen) indirect gegaard, nogmaals ingesausd met een mengels van chilisaus/honing/ olijfolie.
Daarna eetklaar gemaakt met sesamzaadjes. Helaas had zoonlief eea al te pakken voor de foto.
Daarna het tijd voor mediteraans gevulde kipfilet.
Kipfilet gevuld met een mengsel van pesto, in plakjes gesneden olijven , knoflook en semi zongedroogde tomaatjes.
Daarna omwikkeld met 3 reepjes, te, dun gesneden ontbijtspek. Geheel bestrooid met Italiaanse kruiden.
Kip indirect of de Q. Dome temp. 180 C boven de kolen.
Bij een kern van 60C de filets gedraaid en kort direct aan beide zijden boven de kolen gelegd.
Daarna tot een kern temp van 72C indirect verder gegaard.
Door de vulling en het omtbijtspek is de filet nket droog. Voor herhaling vatbaar
Al met al, wederom gesmaakt.
Stevig gerubt en met red eagle chilisaus en honing in het sop gezet.
Op hoge temp (220 C dome boven de kolen) indirect gegaard, nogmaals ingesausd met een mengels van chilisaus/honing/ olijfolie.
Daarna eetklaar gemaakt met sesamzaadjes. Helaas had zoonlief eea al te pakken voor de foto.
Daarna het tijd voor mediteraans gevulde kipfilet.
Kipfilet gevuld met een mengsel van pesto, in plakjes gesneden olijven , knoflook en semi zongedroogde tomaatjes.
Daarna omwikkeld met 3 reepjes, te, dun gesneden ontbijtspek. Geheel bestrooid met Italiaanse kruiden.
Kip indirect of de Q. Dome temp. 180 C boven de kolen.
Bij een kern van 60C de filets gedraaid en kort direct aan beide zijden boven de kolen gelegd.
Daarna tot een kern temp van 72C indirect verder gegaard.
Door de vulling en het omtbijtspek is de filet nket droog. Voor herhaling vatbaar
Al met al, wederom gesmaakt.
Laatst bewerkt: