- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden
Op de valreep vandaag eindelijk de tijd gevonden om een mooi gerecht in elkaar te knutselen; gevulde kipfilet ingepakt in ham.
De snapshots gemaakt met de compact, de eindfoto met DSLR.
de ingredi?nten
kipfilet vlinderen en vullen met tomaten/olijf tapenade
korianderpoeder en sinaasappel zeste
inpakken in Schwartzw?lder Schinken
indirect op de Q bij een temperatuur van 130?C
het eindresultaat, de kipfilet met knoflookspaghetti en spinazie.
En wat vonden we er van; Super! Heb dit al eens eerder gemaakt zonder vulling en met limoen zeste en Italiaanse ham wat ook heel lekker is.
in deze combi was het nog net wat beter. Staat hier op de herhaallijst.
gloeiende groet
Camiel de barbecueman
Op de valreep vandaag eindelijk de tijd gevonden om een mooi gerecht in elkaar te knutselen; gevulde kipfilet ingepakt in ham.
De snapshots gemaakt met de compact, de eindfoto met DSLR.

de ingredi?nten

kipfilet vlinderen en vullen met tomaten/olijf tapenade


korianderpoeder en sinaasappel zeste

inpakken in Schwartzw?lder Schinken


indirect op de Q bij een temperatuur van 130?C


het eindresultaat, de kipfilet met knoflookspaghetti en spinazie.
En wat vonden we er van; Super! Heb dit al eens eerder gemaakt zonder vulling en met limoen zeste en Italiaanse ham wat ook heel lekker is.
in deze combi was het nog net wat beter. Staat hier op de herhaallijst.
gloeiende groet
Camiel de barbecueman