Afgelopen woensdag kwam vriendin van ons aan met grote verse courgette uit haar vaders moestuin. Want daar wisten wij waarschijnlijk wel raaf mee. Dat was een mooi aangelegenheid om daar een gevulde courgette van te maken.
Dus afgelopen zaterdag hebben we deze maar eens bereid, ten eerste natuurlijk door midden gesneden en schoongemaakt. Toen heb de beide helften in een bbqrub gezet, en bezig gegaan met het mengsel voor in de courgette.
Mengsel bestaat uit paprika, champignon, rood uitje, kippengehakt en oude geraspe kaas. En vervolgens nog een beetje bbqrub erover heen.
Om toen op de barbecue te gaan bij 160? en dat om na bij zo'n 3 kwartier, toen het kippengehakt een kern had van 73 a 74?
En toen was het tijd om lekker op te eten.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Dus afgelopen zaterdag hebben we deze maar eens bereid, ten eerste natuurlijk door midden gesneden en schoongemaakt. Toen heb de beide helften in een bbqrub gezet, en bezig gegaan met het mengsel voor in de courgette.
Mengsel bestaat uit paprika, champignon, rood uitje, kippengehakt en oude geraspe kaas. En vervolgens nog een beetje bbqrub erover heen.
Om toen op de barbecue te gaan bij 160? en dat om na bij zo'n 3 kwartier, toen het kippengehakt een kern had van 73 a 74?
En toen was het tijd om lekker op te eten.



Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk