BasBQ
Beef en Steak

Gevulde courgette.

 
 
 
 

Maus

Stoker
Berichten
461
Afgelopen woensdag kwam vriendin van ons aan met grote verse courgette uit haar vaders moestuin. Want daar wisten wij waarschijnlijk wel raaf mee. Dat was een mooi aangelegenheid om daar een gevulde courgette van te maken.

Dus afgelopen zaterdag hebben we deze maar eens bereid, ten eerste natuurlijk door midden gesneden en schoongemaakt. Toen heb de beide helften in een bbqrub gezet, en bezig gegaan met het mengsel voor in de courgette.

Mengsel bestaat uit paprika, champignon, rood uitje, kippengehakt en oude geraspe kaas. En vervolgens nog een beetje bbqrub erover heen.
Om toen op de barbecue te gaan bij 160? en dat om na bij zo'n 3 kwartier, toen het kippengehakt een kern had van 73 a 74?

En toen was het tijd om lekker op te eten. 
f9b30cbfb121deeedc8299da7d2925e6.jpg
8f1caf997a0496fbbd35e3d3e957f0f2.jpg
1cb06e8780efdc0ee9ac6e1429338c8c.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

 
Lijkt me heerlijk! :)
 
Ziet er heerlijk uit Maus, courgette vinden wij hier ook een geweldige groente, is een soort smaken spons, zuigt alle andere smaken op en dat samen met zijn eigen frisse smaak, heerlijk
 
HEERLIJK, simpel en in veel variaties hier ook bij veel gerechten. :)
 
Mooie maaltijd heb je daar. Lekker wat groenten en kaas er bij. Dat lust ik ook wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan