BasBQ
Beef en Steak

Gevulde Chinesekool bladeren

 

Daniel

Stoker
Berichten
298
Chinesekool bladeren gevuld met
Gegrilde Kipdij,Champignons,ui,paprika,bosui
En een roergebakken rijst met het overgebleven garnituur.
76d8b6ef5af05228b138ce1e5fd943d3.jpg
1459539b8b20c5f1d7e12d02599845f7.jpg
7abe92c6c8fa1f327e9f17a7864e5299.jpg
c22edd1da9d262b2a6078b0214c4d714.jpg
0a8d91adb17b37fc1ddaebd7140ca2c5.jpg
7f7802e4bdf78dca8a2a223e769f3ca7.jpg
99814b9581a640a1c45801bcd4fee419.jpg
5ae5a8596aed3d6394716fa1874c4bfa.jpg
fc1eb3e097835592948d8d2e3b9f3c66.jpg
 
Wat een verrassend en leuk gerecht. Heb je iets meer informatie. Wat is dat oranje spul wat er op het einde over gaat bijvoorbeeld? En hoelang heb je ze in de (gietijzeren?)pan gedaan.?
 
Freek92 zei:
Wat een verrassend en leuk gerecht. Heb je iets meer informatie. Wat is dat oranje spul wat er op het einde over gaat bijvoorbeeld? En hoelang heb je ze in de (gietijzeren?)pan gedaan.?
Dat oranje spul is de groente tomatensaus waar ze in liggen. Ik denk een minuut of 10 op 210 graden in de Bbq.

Vaak maak ik van een rondje groente la een saus voor de pizza 😉.
Groente aanbakken afblussen met tomaatblokjes en dan blenderen als alles afgekoeld is deze portioneren en Vacumeren.  Dus die heb ik nu ook gebruikt. 
 
Een leuk gerecht gemaakt en een mooi fotoverslag er zat op het eind zeker ook kaas op ???  :)
 
Ziet er zeer smakelijk uit, had ik best eens willen proeven. ;)
 
picosuma zei:
Een leuk gerecht gemaakt en een mooi fotoverslag er zat op het eind zeker ook kaas op ???  :)
Zit inderdaad mozzarella stukjes op.
 
Lust ik wel!
 
Wat een heerlijk gerecht :) dat zal gesmaakt hebben, ik moest gelijk aan Sarma denken ;) iets wat ik ook nog een keer zelf moet maken. Heb je de koolbladeren voorgekookt?
 
Jet zei:
Wat een heerlijk gerecht :) dat zal gesmaakt hebben, ik moest gelijk aan Sarma denken ;) iets wat ik ook nog een keer zelf moet maken. Heb je de koolbladeren voorgekookt?
Heb de bladeren heel kort in kokend water gehad en daarna koud gespoeld en tussen 2 theedoeken gedroogd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan