Zo daar is ie dan de eerste op de Bastard gemaakte BCC, vanochtend bij de polier geweest en ff wat lekker mee genomen.
Haantje van buiten gekruid met Cajun kruiden en gevuld met 2 kleine in parten gesneden uien, 5 geplette knoflook tenen en een grote tak verse rozemarijn. Blikje Palm half op gedronken en het haantje erop gezet.

Begon wat aan de lage kant qua temp, ca 180 graden. Toen maar doorgeduwd naar 250 graden, indirect wel te verstaan. 1 uur en 15 min later, is ie dan klaar.

Smaakte super!!!
Haantje van buiten gekruid met Cajun kruiden en gevuld met 2 kleine in parten gesneden uien, 5 geplette knoflook tenen en een grote tak verse rozemarijn. Blikje Palm half op gedronken en het haantje erop gezet.

Begon wat aan de lage kant qua temp, ca 180 graden. Toen maar doorgeduwd naar 250 graden, indirect wel te verstaan. 1 uur en 15 min later, is ie dan klaar.


Smaakte super!!!