- Berichten
 - 21.578
 
Van de week kwam een filmpje op Instagram voorbij van Chefsclub met daarin een baked potato. 
Dat was een mooie voor de foto wedstrijd dacht ik.
		
		
	
	
		
	
Begonnen met een baconweave op huishoudfolie.
		
	
Beetje bbq rub erop
		
	
Met een appelboor een gat in de schone aardappels gemaakt
		
	
Gaten gevuld met kaas
		
	
Aardappels inpakken in de bacon
		
	
		
	
Plastic eraf en insmeren met bbq saus.
		
	
Aluminium dichtvouwen en indirect op een bbq van 175C.
		
	
Na ongeveer een uur waren ze 96C, en klaar
		
	
Uitpakken
		
	
Opensnijden en vullen met wat geraspte kaas
		
	
Crème fraiche met barbecue saus
		
	
		
	
Pulled Pork, crème fraiche en geraspte kaas.
		
	
et voila.
		
	
Bedankt voor het kijken.
	
		
			
		
		
	
				
			Dat was een mooie voor de foto wedstrijd dacht ik.
Begonnen met een baconweave op huishoudfolie.
Beetje bbq rub erop
Met een appelboor een gat in de schone aardappels gemaakt
Gaten gevuld met kaas
Aardappels inpakken in de bacon
Plastic eraf en insmeren met bbq saus.
Aluminium dichtvouwen en indirect op een bbq van 175C.
Na ongeveer een uur waren ze 96C, en klaar
Uitpakken
Opensnijden en vullen met wat geraspte kaas
Crème fraiche met barbecue saus
Pulled Pork, crème fraiche en geraspte kaas.
et voila.
Bedankt voor het kijken.