Deze keer een echt zondags maaltje.
Een gevlinderde kip van de hanos.
Een ware traktatie al zeg ik het zelf.
Eerst gevlinderd en daarna in een eigen rub gezet.
Eerst op temperatuur laten komen in lekkere combinatie van pecan en kersenrook.
Temperatuur laten doorstijgen tot 170 graden.
Gelakt met stockyard bbq saus en honing en nog even laten indrogen.
Uiteindelijk heeft hij er ongeveer 1,5 uur op gelegen. Samen met truffel aardappeltjes op smaak gebracht met knoflook, peper en zout.
Dat alles onder het genot van een zelfgebrouwen biertje
Uiteindelijk op bord.
Van het restant pulled chicken gemaakt.
Een gevlinderde kip van de hanos.

Een ware traktatie al zeg ik het zelf.
Eerst gevlinderd en daarna in een eigen rub gezet.

Eerst op temperatuur laten komen in lekkere combinatie van pecan en kersenrook.
Temperatuur laten doorstijgen tot 170 graden.

Gelakt met stockyard bbq saus en honing en nog even laten indrogen.
Uiteindelijk heeft hij er ongeveer 1,5 uur op gelegen. Samen met truffel aardappeltjes op smaak gebracht met knoflook, peper en zout.
Dat alles onder het genot van een zelfgebrouwen biertje

Uiteindelijk op bord.

Van het restant pulled chicken gemaakt.

