- Berichten
- 879
Vandaag natuurlijk weer de Q aangestoken om de hele dag lekker te pruttelen.
Vanochtend in mijn pauze de MB aangestoken op zon 110 graden en de riblappen in de rub gezet. Een basisrub gebruikt met suiker, knoflook, ui, paprika, zout en peper. En dan lekker 2 uur roken met rookhout van wijnvaten
.
Daarna alles in de DO met een ui, vers geperste sinasappelsap, tomaten en wat bouillon en een pepertje. (Gebasseerd op een recept van BBQ helden.)
Resultaat: een heerlijk stoofgerechtje voor over de friet en morgen de rest op een broodje
.
Vanochtend in mijn pauze de MB aangestoken op zon 110 graden en de riblappen in de rub gezet. Een basisrub gebruikt met suiker, knoflook, ui, paprika, zout en peper. En dan lekker 2 uur roken met rookhout van wijnvaten

Daarna alles in de DO met een ui, vers geperste sinasappelsap, tomaten en wat bouillon en een pepertje. (Gebasseerd op een recept van BBQ helden.)
Resultaat: een heerlijk stoofgerechtje voor over de friet en morgen de rest op een broodje
