Dr. Truffel
Sprokkelaar
- Berichten
- 29
Beste,
In mijn vreemde autistische hersenpan, rook ik ineens zwarte thee wat mij bracht op de vraag of ik daarmee kan marineren/roken. Een Dark Grey met wat kruiden/basterdsuiker "branden" kan een fijne Umami smaak geven aan een marinade en net dat extra zetje wat het goed rond maakt. Ik zou dan een marinade moeten maken voor het vlees in de basis en deze in de BBQ met rook nog eens extra goed op smaak moeten brengen.
Is er iemand die dit ooit heeft gedaan of gedachten over heeft?
In mijn vreemde autistische hersenpan, rook ik ineens zwarte thee wat mij bracht op de vraag of ik daarmee kan marineren/roken. Een Dark Grey met wat kruiden/basterdsuiker "branden" kan een fijne Umami smaak geven aan een marinade en net dat extra zetje wat het goed rond maakt. Ik zou dan een marinade moeten maken voor het vlees in de basis en deze in de BBQ met rook nog eens extra goed op smaak moeten brengen.
Is er iemand die dit ooit heeft gedaan of gedachten over heeft?