- Berichten
- 331
Gisteren de rookoven weer aangeslingerd voor een portie gerookte vis tortilla’s. Inspiratie kwam van visrecepten.nl, hele leuke site van het Nederlands Visbureau. Drie verschillende soorten vis erop, Zeebaars, Rode Poon en Zalm. Alles anderhalf uur in de natte pekel gezet en een nachtje laten drogen in de koelkast. Simpele koolsalade gemaakt en een limoen met crème fraiche saus.
Vis drie kwartier drogen op 40 graden, een half uurtje garen op 70 tot 80 graden en nog drie kwartier afroken. Houtsoort Beuk en Eiken. De Rode Poon was de winnaar van de avond, wat een geweldig smakelijk visje is dat toch. Restant gaat lekker de diepvries in en vanavond hebben we vast nog wel wat voor op een toastje. Uiteraard nog wat foto’s.
Vis drie kwartier drogen op 40 graden, een half uurtje garen op 70 tot 80 graden en nog drie kwartier afroken. Houtsoort Beuk en Eiken. De Rode Poon was de winnaar van de avond, wat een geweldig smakelijk visje is dat toch. Restant gaat lekker de diepvries in en vanavond hebben we vast nog wel wat voor op een toastje. Uiteraard nog wat foto’s.