BasBQ
Beef en Steak

Gerookte ribbetjes van wild zwijn

 
 
 
 

Sjerome

Stoker
Berichten
324
Vandaag wat bordjes gevuld met op kersen en appel gerookte ribbetjes. Via de 3 2 1 methode. Deze ribbetjes van wild zwijn heb ik van een neefje gekregen die deze in Duitsland op de kop had getikt.
Een glace van bruine suiker, worchestshire, appelazijn, boter en bbq saus. Als fundering op het bordje, gerookte paprika, sla en geroosterde appelschijfjes. (Deze eerst met limoen bestreken zodat ze niet bruin werden.)
Een beetje sesamzaad en lente-uitjes en balsamico om het mooi te presenteren en wat frietjes.

8BEB1AE4-B14D-4A10-8625-2AFB0647ABCA.jpeg


673C2269-2CB6-41F8-9DE8-B53FF0696E44.jpeg
 
Had ik best willen proeven ziet er zo lekker uit. 👍
 
Naast dat het waarschijnlijk lekker smaakt, ziet het er fantastisch uit.
Mooi Gedaan
 
Mooi gemaakt en wat een fantastisch mooi opgemaakt bord!
 
Heel mooi gemaakt. Zo'n kopje thee lust ik ook wel!
 
Ziet er lekker uit
Toch wel een foto naar je neef gestuurd als bedankje toch 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan