BasBQ
Beef en Steak

Gerookte ribbetjes van wild zwijn

Sjerome

Stoker
 
 
 
 
Berichten
320
Vandaag wat bordjes gevuld met op kersen en appel gerookte ribbetjes. Via de 3 2 1 methode. Deze ribbetjes van wild zwijn heb ik van een neefje gekregen die deze in Duitsland op de kop had getikt.
Een glace van bruine suiker, worchestshire, appelazijn, boter en bbq saus. Als fundering op het bordje, gerookte paprika, sla en geroosterde appelschijfjes. (Deze eerst met limoen bestreken zodat ze niet bruin werden.)
Een beetje sesamzaad en lente-uitjes en balsamico om het mooi te presenteren en wat frietjes.

8BEB1AE4-B14D-4A10-8625-2AFB0647ABCA.jpeg


673C2269-2CB6-41F8-9DE8-B53FF0696E44.jpeg
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.554
Had ik best willen proeven ziet er zo lekker uit. 👍
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.313
Naast dat het waarschijnlijk lekker smaakt, ziet het er fantastisch uit.
Mooi Gedaan
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.672
Mooi gemaakt en wat een fantastisch mooi opgemaakt bord!
 

mrooding

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
1.097
Heel mooi gemaakt. Zo'n kopje thee lust ik ook wel!
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.220
Ziet er lekker uit
Toch wel een foto naar je neef gestuurd als bedankje toch 😁
 
Bovenaan Onderaan