JeroenQ
Vuurmaker
- Berichten
- 95
En de bbq kruiden en rook geven het een geweldige smaakLeuk met die noten.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
En de bbq kruiden en rook geven het een geweldige smaakLeuk met die noten.
Nee valt wel mee. Ik gebruik ook maar heel weinig. Mocht je nog willen zouten of kruiden, dan plakt dat beter. Zelf wil ik nog wel eens wat Bbq kruiden of enkel oregano en beetje zout gebruiken.Dat heb ik nog nooit gedaan, worden ze niet heel vettig dan?
Dankjewel voor de feedback Jeroen! Dan ga ik binnenkort een aan de slag met het roken van de peperworst, dat lijkt me namelijk wel lekkerMinimaal een uur op 100 graden, als je langer rookt wordt de worst steeds droger omdat het vet eruit smelt. Lekbakje is geen luxe. Gewoon lekker vol in de rook zetten.
Hoop eigenlijk dat ze zo wat "verser" blijven. Maar idd ze blijven lang goed, dat is het voordeel van rokenWaarom vacumeer je ze eigenlijk? Mijn ervaring is dat ze ruim 2 weken goed blijven in gewoon een afgesloten verpakking.