JeroenQ
Kooltjesharker
- Berichten
- 107
Vandaag weer eens een paar zakjes noten mix van de Lidl opengetrokken om lekker te roken.
Makkelijker kan niet, mik alles in een schaal. Beetje olie erbij, je favoriete bbq kruiden erop en goed door elkaar scheppen.
BBQ aan en flink rook hout erop. Rustig een 10 tot 15 lekker laten roken.
Noten en pindas worden zacht, geen zorgen zodra ze afgekoeld zijn worden ze weer lekker knapperig.
Cervelaat worsten moeten een stuk langer.
Peperkorrels hebben een week in de whisky geweekt en nu 3 uur roken en drogen.
Recept van Rinus Poot (BBQ brommer)
Makkelijker kan niet, mik alles in een schaal. Beetje olie erbij, je favoriete bbq kruiden erop en goed door elkaar scheppen.
BBQ aan en flink rook hout erop. Rustig een 10 tot 15 lekker laten roken.
Noten en pindas worden zacht, geen zorgen zodra ze afgekoeld zijn worden ze weer lekker knapperig.
Cervelaat worsten moeten een stuk langer.
Peperkorrels hebben een week in de whisky geweekt en nu 3 uur roken en drogen.
Recept van Rinus Poot (BBQ brommer)