- Berichten
- 1.648
Gisteren iets nieuws geprobeerd. Gerookte mango.
Zijkant van mango gesneden, ingesneden tot aan de schil, op rooster gelegd en vervolgend wat ppelhout laten roken.
Na 30 minuten de mango van de q gehaald en vervolgens de banaan verwarmd tot deze zwart en zacht was. Vervolgend deel van de schil eraf gehaald, banaan iets ingesneden en paar druppels Amaretto erin gedaan. Op bordje gelegd met wat blauwe bessen en los gesneden blokjes mango.
Rook smaak van de mango vonden we iets te heftig, volgende keer maar een paar minuten laten roken. Banaan was zoals vanouds, heeeeeeerlijk.

Mango ingesneden en in appelrook gelegd

Banaan blijft onze favoriet
Zijkant van mango gesneden, ingesneden tot aan de schil, op rooster gelegd en vervolgend wat ppelhout laten roken.
Na 30 minuten de mango van de q gehaald en vervolgens de banaan verwarmd tot deze zwart en zacht was. Vervolgend deel van de schil eraf gehaald, banaan iets ingesneden en paar druppels Amaretto erin gedaan. Op bordje gelegd met wat blauwe bessen en los gesneden blokjes mango.
Rook smaak van de mango vonden we iets te heftig, volgende keer maar een paar minuten laten roken. Banaan was zoals vanouds, heeeeeeerlijk.

Mango ingesneden en in appelrook gelegd

Banaan blijft onze favoriet