- Berichten
- 83
Vandaag ook het NOSKOS gerookte kip recept gemaakt. Was heerlijk.
Kipfilets bleven redelijk lang hangen rond de 55 graden, uiteindelijk duurde het 2,5 uur voor ze klaar waren.
Waren heerlijk. 1 grote en 2 kleine chunks appelhout gebruikt.
Ps. Ik merkte wel dat de temperatuur wat zakte toen ik rookhout toevoegde, zodra het rookhout weer op was steeg de temperatuur makkelijker. Is dat altijd zo met rookhout? (Dit is de eerste keer dat ik rook)
Kipfilets bleven redelijk lang hangen rond de 55 graden, uiteindelijk duurde het 2,5 uur voor ze klaar waren.
Waren heerlijk. 1 grote en 2 kleine chunks appelhout gebruikt.
Ps. Ik merkte wel dat de temperatuur wat zakte toen ik rookhout toevoegde, zodra het rookhout weer op was steeg de temperatuur makkelijker. Is dat altijd zo met rookhout? (Dit is de eerste keer dat ik rook)