BasBQ
Beef en Steak

Gerookte kipfilet op 4 manieren

 
 
 

ReneR

Gemarineerd
Berichten
2.395
Zo, gisteren 2 brines gemaakt waarvan de ene met verse rode peper, ik ben benieuwd hoe dat uit gaat pakken.

IMG_44371_zps0a1e88cb.jpg


Een nachtje de koelkast in om te drogen
IMG_44381_zpsd0188c65.jpg


En vandaag mag het op de Kamado met een lekker stukje kersen rookhout
De grillworsten gaan na de kipfilet op de Kamado
IMG_44391_zpsafac2665.jpg


Van beide soorten een deel omwikkeld met dik spek waardoor er 4 verschillende samenstellingen ontstaan
IMG_44431_zps1f04f38b.jpg


IMG_44451_zps144137df.jpg


To be continued
 
je bent lekker bezig
 
Ziet er erg lekker uit. Krijg er honger van!!!

Bij welke temperatuur heb je dit gerookt?
 
Ik moest even weg dus heb de temperatuur niet echt in de gaten gehouden maar die zat rond de 110 graden gezien de grote van de luchtopening.
 
En hier wat foto's van het resultaat
IMG_44461_zpsa7e853bb.jpg


IMG_44471_zps03d63b24.jpg


IMG_44481_zps4fa815af.jpg


Thanks for watching
 
Zelfs Carla vond "de pittige" uitvoering ook lekker, dus zo pittig is die niet
(note to myself: volgende keer....meer pepers, compleet met zaadjes en zaadlijsten in de brine mee koken)
Smaken dus allemaal lekker, mijn voorkeur....everything taste better with bacon :blush:
 
Lekker! ik moet mijn voorraad gerookte kipfiletjes ook maar weer is bij vullen
 
Yummie!!
 
Dat ziet er erg goed uit! Ben benieuwd hoe de kip icm de bacon smaakt, lijkt me erg lekker  B-)
 
Lekker !
 
Goed bezig geweest! Lekker is dat home smokend chikken. Ga er binnenkort ook wat maken.
 
Ziet er goed uit!!! Note to yourself +1
 
Terug
Bovenaan Onderaan