- Berichten
- 82
Deze was niet nieuw meer maar dat mag de pret niet drukken. Evenals het weer trouwens.
Eerst pekelen met gekneusde peperkorrels.
Op 120 graden met appelchunks naar een kern van 70 graden en dan lakken met bbq saus. Dan door naar 74 graden.
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.
Super sappig en een lekkere rooksmaak.
Enige leerpunten is wellicht iets minder peperkorrels gebruiken bij het pekelen. Hij is aan de vrij pittige kant maar zeker wederom voor herhaling vatbaar.
Eerst pekelen met gekneusde peperkorrels.
Op 120 graden met appelchunks naar een kern van 70 graden en dan lakken met bbq saus. Dan door naar 74 graden.
Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.

Super sappig en een lekkere rooksmaak.
Enige leerpunten is wellicht iets minder peperkorrels gebruiken bij het pekelen. Hij is aan de vrij pittige kant maar zeker wederom voor herhaling vatbaar.
Laatst bewerkt: