BasBQ
Beef en Steak

Gerookte kip

Merkel

Sprokkelaar
Berichten
27
Hi gisteravond bedacht dat ik wel weer eens kip kon gaan roken, dus gelijk de pekel gemaakt zodat deze kon afkoelen en vandaag lang de makro had ik gelijk weer een excuus 😉.
Bij thuis komst eerst de vriezer weer goed aangevuld en de kip in de pekel gezet voor 1,5 u .
Toen de q's aan gestoken had bedacht dat we vanavond beef fingers gingen eten dus deze gingen op kleine ei, en de kip op de grote.

20240210_150800.jpg


20240210_162937.jpg


20240210_162933.jpg


20240210_183356.jpg


20240210_183351.jpg


20240210_163135.jpg
 
Verplaatst, deze kan gewoon in Low & Slow.
De rookkamer is oa voor algemene BBQ praat en draadjes zonder foto van gerecht op de BBQ.
Dat is een aardige batch gerookte kipfilet, heb jij een weeshuis?😊
 
Verplaatst, deze kan gewoon in Low & Slow.
De rookkamer is oa voor algemene BBQ praat en draadjes zonder foto van gerecht op de BBQ.
Dat is een aardige batch gerookte kipfilet, heb jij een weeshuis?😊
Owh verkeerde locatie zal er op letten in t vervolg. En wat dat weeshuis betreft: we zijn met 4 maar meestal is die 3kg binnen een maand op door de salades, op brood.
 
Die zien er mooi gekleurd uit.
Maken we hier ook regelmatig.
Maak daar dan ook zelf kip curry en dergelijke mee.
 
Terug
Bovenaan Onderaan