- Berichten
- 49
Vandaag even een nieuwe voorraad gerookte kipfilets voor in de vriezer gemaakt.
Wilde iets nieuws uitproberen, door ze op te hangen aan een spies. Het past precies.
Duurt alleen langer dan de vorige keer dat ze op 63 graden zijn, volgens de noskos kipfilet 2.0.
Nu bijna 3 uur bezig, ik begon wat aan de lage kant qua temperatuur.
Ze mogen er zo af, dan de bbq opstoken voor een bavette.
De eerste keer dat ik die maak, dus spannend of het lukt!
Verstuurd vanaf mijn ASUS_Z01HDA met Tapatalk
Wilde iets nieuws uitproberen, door ze op te hangen aan een spies. Het past precies.
Duurt alleen langer dan de vorige keer dat ze op 63 graden zijn, volgens de noskos kipfilet 2.0.
Nu bijna 3 uur bezig, ik begon wat aan de lage kant qua temperatuur.
Ze mogen er zo af, dan de bbq opstoken voor een bavette.
De eerste keer dat ik die maak, dus spannend of het lukt!



Verstuurd vanaf mijn ASUS_Z01HDA met Tapatalk