- Berichten
- 7.309
Beste BBQ-vrienden!
Vandaag maakte ik zo'n heerlijk stukje gerookte kip voor in een salade met avocado en cashewnootjes van de week... zalig!
Eerst de kipfilets in de pekel met kruiderij (rozemarijn, thijm, peper en veel zout natuurlijk):

Dan een mooi stukje appelhout zagen:

Kippies even laten drogen na een uurtje pekelen:

Zachtjes roken op de BGE:

Na vier uurtjes is de kern 67?C en vind ik het mooi geweest:

Nu even afkoelen en dan vacuum trekken voor van de week en een paar keertjes later in de vriezer!
Bedankt voor het kijken.
Vandaag maakte ik zo'n heerlijk stukje gerookte kip voor in een salade met avocado en cashewnootjes van de week... zalig!
Eerst de kipfilets in de pekel met kruiderij (rozemarijn, thijm, peper en veel zout natuurlijk):

Dan een mooi stukje appelhout zagen:

Kippies even laten drogen na een uurtje pekelen:

Zachtjes roken op de BGE:

Na vier uurtjes is de kern 67?C en vind ik het mooi geweest:

Nu even afkoelen en dan vacuum trekken voor van de week en een paar keertjes later in de vriezer!
Bedankt voor het kijken.