BasBQ
Beef en Steak

Gerookte kip (voor het eerst)

mamajolijn

Sprokkelaar
Berichten
43
Vast voor de meeste hier allang niks nieuws meer onder zon, maar voor mij als newbie toch lekker om te proberen. Voor het eerst Momma G redelijk goed rond 110 graden weten te houden.

Het recept van Noskos gebruikt na de vele goede recenties!

Ze kwamen er een beetje bleek af, maar waren superlekker! Gedeelte ingevroren, maar ik ben benieuwd hoe lang het daar blijft liggen, de kinderen vonden het fantastisch
5d8aa64993e26ef999366ca163f63af9.jpg
e9f30727455232cc638eed4ecb5fad55.jpg
40603c0d3f414e9c6389c07ca947e5e5.jpg
e0f0f21707a14fda9981b9f6e1392f9d.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Inderdaad beetje bleek, maar had ze wel willen proeven šŸ˜‹.
 
Bij mij wisselt de kleur ook altijd. Ligt meestal aan te weinig rook. Maar de smaak is er niet (veel) minder om!

Verstuurd vanaf mijn SM-F731B met Tapatalk
 
Ziet er lekker uit, ik vind smaak belangrijker dan kleur

Verstuurd vanaf mijn CPH2449 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan