- Berichten
- 209
Gisterenavond kregen we bezoek en ik wilde een lekkere barbecue snack op tafel zetten.
Daarom heb ik gerookte kip en kleine kip wraps gemaakt.
De kipfilet voor de gerookte kip heb ik op vrijdagochtend in de pekel gezet. De kippendij voor de wraps heb ik op vrijdagavond gekruid (volgens recept van Pitmaster X classic bbq rub).
Gisteren rond half 4 de barbecue aangestoken en rond 4 uur de kip erop, met een chunk kersenhout. Ongeveer een uur later had de kipfilet een temperatuur van 70 graden en de kippendij een temperatuur van 73 graden.
De gerookte kip heb ik deels toegevoegd aan de pasta voor het avondeten en het andere deel heb ik appart gelegd voor de avond. De kippendij heb ik gepulled en op een wrap gedaan, samen met Sweet Baby Ray's barbecue sauce en een simpele coleslaw (wrap verdeeld in 3 gelijke delen).
Zowel de pasta als de snacks vielen goed in de smaak.
Bedankt voor het lezen
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Daarom heb ik gerookte kip en kleine kip wraps gemaakt.
De kipfilet voor de gerookte kip heb ik op vrijdagochtend in de pekel gezet. De kippendij voor de wraps heb ik op vrijdagavond gekruid (volgens recept van Pitmaster X classic bbq rub).
Gisteren rond half 4 de barbecue aangestoken en rond 4 uur de kip erop, met een chunk kersenhout. Ongeveer een uur later had de kipfilet een temperatuur van 70 graden en de kippendij een temperatuur van 73 graden.
De gerookte kip heb ik deels toegevoegd aan de pasta voor het avondeten en het andere deel heb ik appart gelegd voor de avond. De kippendij heb ik gepulled en op een wrap gedaan, samen met Sweet Baby Ray's barbecue sauce en een simpele coleslaw (wrap verdeeld in 3 gelijke delen).
Zowel de pasta als de snacks vielen goed in de smaak.
Bedankt voor het lezen





Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk