- Berichten
- 865
Ik wil vrijdag graag als voorgerecht een salade met gerookte eendenborst en framboosdressing maken.
Dus heb ik even op het forum gezocht naar een manier om eendenborst te roken, en heb deze gevonden;
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rest/koud-gerookte-eendeborst-(wintercursus-reitse-2008)/msg7476/#msg7476
Heb zojuist twee eendenborsten gekocht (tam) bij de makro en wil ze zomeren in het zeezout zetten (wat toevallig op is.. X()
Paar vraagjes:
- snijd je de vetkant nog in(kruislings)
- waar halen jullie rookmot, hier bij het tuincentrum hebben ze het niet
- wat zou de kern temperatuur na 2,5 uur moeten zijn, of doe je dit puur op tijd?
- hoe maak je makkelijk 4 briketten warm?
Andere tips zijn ook welkom..
Dus heb ik even op het forum gezocht naar een manier om eendenborst te roken, en heb deze gevonden;
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/de-rest/koud-gerookte-eendeborst-(wintercursus-reitse-2008)/msg7476/#msg7476
Heb zojuist twee eendenborsten gekocht (tam) bij de makro en wil ze zomeren in het zeezout zetten (wat toevallig op is.. X()
Paar vraagjes:
- snijd je de vetkant nog in(kruislings)
- waar halen jullie rookmot, hier bij het tuincentrum hebben ze het niet
- wat zou de kern temperatuur na 2,5 uur moeten zijn, of doe je dit puur op tijd?
- hoe maak je makkelijk 4 briketten warm?
Andere tips zijn ook welkom..
