- Berichten
- 5.112
Beste mede bbq- en smaakpapilgebruikers.
Afgelopen zaterdag wat bescheiden bbq gerechten gemaakt.
Kijk Smakelijk
Modi op gerookte aardappelsalade.
Als eerste een gerookte aardappelsalade naar het recept van Marcel "NasQ" Nas. https://www.nasqbbq.nl/gerookte-aardappelsalade/
Dit een beetje aangepast.
Spekblokjes, ui en knoflook meegerookt. Blokjes door de aardappeltjes. Knoffie en ui door de mayo mix gestaafmixerd.
Gevulde stokbroden.
Gevulde stokbroden met kruidenboter en salami/kaas. 15 min op de Q afbakken en smullen maar.
De pen in het stokbrood is niet opgegeten. Is om te voorkomen dat het brood bij het insnijden breekt.
Chickenwings in gingerbeerglace.
Dit is zo geweldig lekker. Heb je nog een lading....
Gevulde kalfspicanha.
Vulling gemaakt van knoflook, ui, tuinkruiden, tomaatjes en kaas.
Voorzichtig een een incisie in de picanha gemaakt en van binnen wat groter gesneden. Zeg maar een soort kijk operatie. Daarna gevuld en dicht gestoken.
Lekker roken en garen tot 47 C en daarna afgegrild.
Groenten spies.
Afgelopen zaterdag wat bescheiden bbq gerechten gemaakt.
Kijk Smakelijk
Modi op gerookte aardappelsalade.
Als eerste een gerookte aardappelsalade naar het recept van Marcel "NasQ" Nas. https://www.nasqbbq.nl/gerookte-aardappelsalade/
Dit een beetje aangepast.
Spekblokjes, ui en knoflook meegerookt. Blokjes door de aardappeltjes. Knoffie en ui door de mayo mix gestaafmixerd.
Gevulde stokbroden.
Gevulde stokbroden met kruidenboter en salami/kaas. 15 min op de Q afbakken en smullen maar.
De pen in het stokbrood is niet opgegeten. Is om te voorkomen dat het brood bij het insnijden breekt.
Chickenwings in gingerbeerglace.
Dit is zo geweldig lekker. Heb je nog een lading....
Gevulde kalfspicanha.
Vulling gemaakt van knoflook, ui, tuinkruiden, tomaatjes en kaas.
Voorzichtig een een incisie in de picanha gemaakt en van binnen wat groter gesneden. Zeg maar een soort kijk operatie. Daarna gevuld en dicht gestoken.
Lekker roken en garen tot 47 C en daarna afgegrild.
Groenten spies.