- Berichten
- 158
Vandaag onder het mom van "Weer of geen weer, het is altijd BBQ weer"
Besloten om toch de smoker weer aan te steken
Na de laatste keer een goede hoeveelheid rub te maken voor o.a. de BCC was ineens bijna het hele potje paprikapoeder leeg.
Reden genoeg voor ons om zelf eens een poging te doen om de voorraad aan te vullen in plaats van steeds potjes te halen.
Bij de supermarkt even wat zoete puntpaprika's en rawit's ingeslagen en ik had ook nog een aantal Madamme Jeannettes liggen dus deze ook maar meteen erop voor wat mooi geel poeder te maken >
Na dat de smoker een kwartier stabiel op 100? was de paprika's en pepers erop.
Er ligt nu een klein schaaltje met appelhout bij en nu is het afwachten wat het gaat brengen.
We houden jullie op de hoogte

Besloten om toch de smoker weer aan te steken

Na de laatste keer een goede hoeveelheid rub te maken voor o.a. de BCC was ineens bijna het hele potje paprikapoeder leeg.
Reden genoeg voor ons om zelf eens een poging te doen om de voorraad aan te vullen in plaats van steeds potjes te halen.
Bij de supermarkt even wat zoete puntpaprika's en rawit's ingeslagen en ik had ook nog een aantal Madamme Jeannettes liggen dus deze ook maar meteen erop voor wat mooi geel poeder te maken >


Na dat de smoker een kwartier stabiel op 100? was de paprika's en pepers erop.

Er ligt nu een klein schaaltje met appelhout bij en nu is het afwachten wat het gaat brengen.
We houden jullie op de hoogte
